Bewegingscentrum Reset wil uw gezondheid een positieve impuls geven.
Door de juiste voorlichting en begeleiding, willen wij u laten ervaren wat gerichte training voor lichaam en geest kan doen.

Bewegen kan verslavend werken, wanneer u één keer een goede training ervaren heeft wilt u nooit meer anders!

0511 - 48 22 22 Prins Bernhardstraat 1a, 9251 GJ, Burgum info@bewegingscentrum-reset.nl
Volg ons via
Image Alt

Sportmassage

Ook voor een sportmassage bent u bij  Reset Fysiotherapie in Burgum aan het juiste adres! Sportmassage is dé manier om je spieren in een goede conditie te houden of te herstellen. Sportmassage helpt de spieren los te maken, prestaties te verbeteren en kan blessures voorkomen.

Een sportmassage is niet alleen bedoeld voor sporters. Door een verkeerde (werk)houding kunnen de spieren overbelast raken waardoor er klachten kunnen ontstaan aan rug, schouders en nek. Een sportmassage kan dan verlichting brengen. Door het losmaken van de spieren wordt de stofwisseling gestimuleerd en dit zorgt voor een betere afvoer van afvalstoffen en bevordert de doorbloeding. Het reguleert de spierspanning en zorgt ervoor dat de spieren in goede conditie blijven.Voor de sporter zorgt het ervoor dat je minder spierpijn krijgt en je sneller herstelt van inspanning. Tevens vermindert het de kans op blessures. Bij ernstige blessures zal u worden doorverwezen naar een fysiotherapeut.

Een sportmassage wordt maar heel beperkt vergoedt, informeer er naar bij uw zorgverzekeraar.

Investering in jezelf