Bewegingscentrum Reset wil uw gezondheid een positieve impuls geven.
Door de juiste voorlichting en begeleiding, willen wij u laten ervaren wat gerichte training voor lichaam en geest kan doen.

Bewegen kan verslavend werken, wanneer u één keer een goede training ervaren heeft wilt u nooit meer anders!

0511 - 48 22 22 Prins Bernhardstraat 1a, 9251 GJ, Burgum info@bewegingscentrum-reset.nl
Volg ons via
Image Alt

Reset Sportkleding

Reset Sportkleding

Bewegingscentrum Reset is meer dan alleen een sportschool; passie hebben voor het vak. Niet alleen wanneer het om sport en bewegen gaat, maar zeker ook wat sportkleding betreft. Dit resulteerde in 2010 in een nauwe samenwerking met Bioracer. Het resultaat is van hoge kwaliteit, niet een standaard uitvoering. Een intensief traject met Bioracer gingen wij aan, dit alles resulteerde in unieke stoffen, unieke pasvorm en ontwerp dat alleen bij Bewegingscentrum Reset verkrijgbaar is. Bioracer geniet van het vertrouwen van verschillende grote kampioenen en zijn daarmee kledingleverancier van diverse atleten. Correcte maten leveren snelle pakken op door plattere naden, betere patronen en een juiste stoffenkeuze. Dankzij deze aanpak haalden zij diverse medailles tijdens de Olympische Spelen, EK’s en WK’s. We zijn dan ook trots deze professionele kwaliteit en uitstraling te kunnen aanbieden.

 

NIEUW! de Survivalbroek!

In opdracht van Reset Survival heeft Bioracer een Survivalbroek ontworpen. Een comfortabele, aansluitende broek uitgevoerd met het logo van Reset Survival.

 

Reset wielertenue

Met de race proven lijn hebben wij wielerkleding dat met een speciaal uitgekiende snit een ideale combinatie biedt tussen aerodynamica en comfort.

 

Ons wielertenue* wordt breed doorgevoerd en is leverbaar in:
  • Wielershirt korte mouw
  • Wielershirt lange mouw
  • Wielerbroek kort
  • Wielerbroek lang (zonder zeem)
  • Wielerbroek dames kort (zonder bretellen)
  • Windblock bodywarmer
  • Regenjack
  • Armstukken thermo (zwart uni)
  • Beenstukken thermo (zwart uni)

* Ons wielertenue is leverbaar in de kleurstelling black/lime en black/pink voor zowel dames als heren.

 

Reset sportshirt/sportsinglet

Naast het wielertenue heeft Bioracer voor Bewegingscentrum Reset ook een sportshirt voor dames en heren ontwikkeld. Dit sportshirt is geschikt voor diverse sporten: fitness, hardlopen, etc.Het herenshirt is met ronde hals en voor de dames met een kleine v-hals. De dameslijn is dit jaar uitgebreid met een singlet. De sportshirts/singlets zijn verkrijgbaar in de kleurstelling zwart/lime

 

Bestellen

Om sportkleding te bestellen organiseren wij passessies. Tijdens deze passessies is er paskleding van Bioracer aanwezig zodat de juiste maat bepaald kan worden. Vraag bij onze receptie naar de data van de eerstvolgende passessie.

Voor meer informatie over onze sportkledinglijn kun je contact opnemen met onze receptie via info@bewegingscentrum-reset.nl of bel 0511 – 48 22 22