Bewegingscentrum Reset wil uw gezondheid een positieve impuls geven.
Door de juiste voorlichting en begeleiding, willen wij u laten ervaren wat gerichte training voor lichaam en geest kan doen.

Bewegen kan verslavend werken, wanneer u één keer een goede training ervaren heeft wilt u nooit meer anders!

0511 - 48 22 22 Prins Bernhardstraat 1a, 9251 GJ, Burgum info@bewegingscentrum-reset.nl
Volg ons via
Image Alt

Samenwerkingsverband

Per januari 2020 is Bewegingscentrum Reset een samenwerkingsverband aangegaan met Karin Walda van KarinWalda.nl.

Bewegingscentrum Reset biedt in samenwerking met KarinWalda.nl de mogelijkheid tot het volgen van een multidimensionaal (holistisch) coaching traject waarbij de cliënt begeleid wordt op zowel lichamelijk, geestelijk, emotioneel als energetisch vlak.

Omdat de mens bestaat uit meerdere lagen is het voor een goede gezondheid belangrijk om ook alle lagen in de mens bij de preventie en/of het herstel (van de gezondheid) te betrekken, zodat er weer een verbinding en samenwerkingsverband kan ontstaan tussen alle afzonderlijke vlakken. Hierdoor zal het evenwicht binnen alle vlakken zich weer kunnen herstellen. Niet alleen tijdelijk, maar voor een langdurig resultaat. Om dit te kunnen behalen is het van belang dat de klant bewust wordt van alle lagen die z’n mens-zijn vormen.

Het belangrijkste deel van gezondheid is niet het herstellen van verstoringen, maar zorgen dat die verstoringen voorkomen worden. En omdat te kunnen realiseren is het essentieel dat je bewust wordt/bent van alle factoren die daarbij meespelen.

  • De eerste stap naar een goede gezondheid en een inhoudsvol leven begint bij bewustwording van wie jij bent en wat jou vormt.
  • Daarnaast is een actieve houding en inzet van de klant essentieel.
  • Wij kunnen en zullen aanreiken en begeleiden, de klant bepaalt uiteindelijk het resultaat van zijn eigen leven. 

Het team dat je zal begeleiden wordt gevormd door:

  • Karin Walda; Bewustwordingstrainer, TLCC-therapeut en coach
  • Ondersteund door Johanna van der Graaf (TLCC-therapeut en bewustwordingstrainer in opleiding bij KarinWalda.nl)

 

Training medewerkers Bewegingscentrum Reset

Ook het medewerkers van Bewegingscentrum Reset zal getraind worden om zich zelf (verder) te ontwikkelen op hun pad van bewustwording om het daarna uit te kunnen dragen naar de cliënten. Het bestaande aanbod aan begeleiding zal meer verdieping krijgen en daarnaast zal er een totaal nieuw concept ontwikkeld worden om nog specifieker bezig te kunnen gaan met je persoonlijke bewustwordingsproces. Dit alles op een hele speelse manier, want het proces van bewustwording wordt vaak veel te ingewikkeld neergezet. We zijn vergeten dat het ook leuk is om jezelf te ontwikkelen en bewuster deel uit te gaan maken van je eigen leven en de focus zal zijn om je dat weer te laten her-IN-neren.