Bewegingscentrum Reset wil uw gezondheid een positieve impuls geven.
Door de juiste voorlichting en begeleiding, willen wij u laten ervaren wat gerichte training voor lichaam en geest kan doen.

Bewegen kan verslavend werken, wanneer u één keer een goede training ervaren heeft wilt u nooit meer anders!

0511 - 48 22 22 Prins Bernhardstraat 1a, 9251 GJ, Burgum info@bewegingscentrum-reset.nl
Volg ons via
Image Alt

Over Reset

Ruim aanbod

Wij bieden een ruim en gevarieerd aanbod; zowel binnen de fysiotherapie als binnen ons trainingsaanbod.

Persoonlijke begeleiding

Door een gerichte en persoonlijke begeleiding willen wij u blijven motiveren en plezier geven in bewegen en/of sporten. Kwaliteit voor kwantiteit!

Kinderen en jeugd

Beweging voor kinderen en jeugd vinden wij erg belangrijk. Daarom voordelig sporten tot 24 jaar.

Flexibele sportabonnementen

Onze flexibele sportabonnementen bieden uitkomst wanneer u niet in de gelegenheid bent om de sporten.U kunt zelf uw lessen plannen via onze online lessenplanner. De abonnementen zijn maandelijks opzegbaar.

Goede sfeer

Een goede sfeer vinden wij erg belangrijk, toegankelijk en transparant.

Samenwerking

Wij werken samen met partners binnen en buiten ons centrum op het gebied van sport en gezondheid.

Wat vinden de mensen

10

Vanaf de start in 2005 zijn wij al bezig met beweging bij Reset. Hoe vér bleken zij met hun visie op het belangrijkste aspect van de bejaardensport al vóór te zijn! Tegenwoordig schreeuwt Jan en Alleman om het belang van beweging. Het bevalt ons voorlopig nog uitstekend. Wij hopen er nóg 15 jaar gebruik van te kunnen maken!

Jan van den Bos

Reset is een mooie sportschool met een nette en schone fitnessruimte, ook is de begeleiding tijdens het sporten goed.

Tiemen Jager

Sinds ik de meditatieve lessen van Yin Yoga volg verdwijnt geleidelijk aan de stramheid uit mijn rug. Door de rustgevende oefeningen krijg ik meer ruimte en flexibiliteit in de (onder)rug en schouders met als gevolg dat ik me vitaler voel en daardoor minder moeite heb met fysieke inspanningen. Ik heb er echt baat bij.

Theun Postma (71 jaar)

Hele fijne sfeer, ik kom er graag

Durkje Kooy

De Historie

2005

2005

In mei 2005 startten Sytse-Evert Adema en Dicky Veenstra met Bewegingscentrum Reset. Onder deze naam worden er fitness- groepslessen aangeboden en is er nauwe samenhang tussen fysiotherapie (Sytse-Evert) en bewegen (Dicky). Bewegen is de beste therapie! Alle activiteiten hebben vanaf dag één als doel mensen in beweging brengen of houden.

2007

Om door te groeien is een ruimer aanbod van beweegactiviteiten noodzakelijk. Het huidige pand kan dan niet meer voorzien in de gewenste ruimte en dus wordt een geschikte nieuwbouwlocatie gezocht. Aan de rand van het nog te realiseren park, zodat in de toekomst ook activiteiten buiten de deur gemakkelijk gerealiseerd kunnen worden.

2013

Het duurt tot maart 2013 voordat de eerste schep in de grond is gezet. Het nieuwe gebouw voorziet in alle, van de op dat moment aanwezige wensen. Voor de fysiotherapie zijn er volop mogelijkheden.  Meer geschikte toestellen om te kunnen revalideren, een inspirerende omgeving en geluidsdichte behandelruimten.

Voor de sporter wordt het aanbod fors uitgebreid en het klimaat waarin getraind wordt, enorm verbeterd. Ruime sportzalen en kleedruimten, gezellig nazitten in de sportersbar.

Wij gaan graag de samenwerking met u aan! De nadruk ligt hierbij op het zelfredzaam maken van u als klant door middel van training, therapie, educatie en coaching

Onze Missie

01

Bewegingscentrum Reset wil zich opstellen als één (multifunctionele) organisatie, waarbij het verbeteren van de kwaliteit van leven centraal staat.

“Wij zijn een multifunctioneel bewegingscentrum, waar beweging (sport en recreatie), gezondheidszorg, voeding en gedrag samenkomen. Deze aspecten bepalen in hoge mate ons welzijn, dat invloed uitoefent op de kwaliteit van het leven. De nadruk ligt op het zelfredzaam maken van u als klant. Dit kunnen wij mogelijk maken door middel van coachen, educatie en therapie. In onze ogen beschikt ieder mens over het vermogen om hun persoonlijke doelen te bereiken. Wij kunnen hierin een rol spelen door u zich bewust te maken van uw eigen kracht en uit te gaan van een positieve benadering. Wij werken samen op basis van een open en eerlijke communicatie en richten onze talenten op het zoeken naar een bewegingsvorm die bij u past”.
Voor de sporter wordt het aanbod fors uitgebreid en het klimaat waarin getraind wordt, enorm verbeterd. Ruime sportzalen en kleedruimten, gezellig nazitten in de sportersbar.

Wij gaan graag de samenwerking met u aan! De nadruk ligt hierbij op het zelfredzaam maken van u als klant door middel van training, therapie, educatie en coaching.

Onze Visie

02

“De veranderende maatschappij stimuleert ons, bij het proces van ‘dromen, durven, doen'”. Dit innovatieve proces zorgt ervoor dat wij ons continu willen verbeteren op het gebied van de te leveren kwaliteit. Door middel van het samenvoegen van verschillende facetten op het gebied van gezondheid en een optimale samenwerking, kunnen wij inspelen op de veranderende behoeften”.

Reset Nieuws