Bewegingscentrum Reset wil uw gezondheid een positieve impuls geven.
Door de juiste voorlichting en begeleiding, willen wij u laten ervaren wat gerichte training voor lichaam en geest kan doen.

Bewegen kan verslavend werken, wanneer u één keer een goede training ervaren heeft wilt u nooit meer anders!

0511 - 48 22 22 Prins Bernhardstraat 1a, 9251 GJ, Burgum info@bewegingscentrum-reset.nl
Volg ons via
Image Alt

Revalidatie

Als u moet revalideren, kunnen wij u daarbij helpen!

Revalidatie richt zich op herstel of verbetering van mogelijkheden bij mensen met blijvend of langdurig lichamelijk letsel of met een functionele beperking. Het gaat dan om problemen als gevolg van ziekte, medische ingreep of een ongeval. Om u zo goed mogelijk te laten herstellen, zorgt de fysiotherapeut voor een zeer nauwkeurig opgezet trainingsprogramma. De training is gericht op een groter uithoudingsvermogen, meer spierkracht en een betere balans zodat u minder snel zult vallen. Indien u niet in staat bent naar de praktijk te komen dan zal de fysiotherapeut bij u aan huis komen om u te helpen bij uw revalidatie.Samen met de fysiotherapeut wordt er gekeken naar de juiste behandeling, zodat u zo snel mogelijk weer deel kunt nemen in de maatschappij. We vinden het belangrijk dat u door revalidatie weer zo zelfstandig mogelijk wordt. Zo bent u minder afhankelijk van zorg (mantelzorg, thuiszorg en professionele zorg) Uiteindelijk is het doel van uw revalidatie dat u weer optimaal kunt functioneren in het dagelijkse leven.

Preoperatieve fysiotherapie

Ook voor preoperatieve fysiotherapie kunt u bij ons terecht. Wij werken nauw samen met ziekenhuis Nij Smellinghe in Drachten onder de naam BiBo (Better in, Better out principe). Door te werken aan een betere conditie en functionaliteit voor een operatie, zullen er minder complicaties optreden tijdens een operatie en zal het herstel na de tijd sneller verlopen. Het gaat hier vaak om heup- en knieoperaties.

Heeft u vragen over uw specifieke situatie? Of wilt u een keer in onze praktijk komen praten? Bel ons gerust voor een afspraak!

Onze Fysiotherapeuten

Sytse-Evert Adema
Wytze Veenstra
Martsen-Almer Minkes
Ineke Jousma