Bewegingscentrum Reset wil uw gezondheid een positieve impuls geven.
Door de juiste voorlichting en begeleiding, willen wij u laten ervaren wat gerichte training voor lichaam en geest kan doen.

Bewegen kan verslavend werken, wanneer u één keer een goede training ervaren heeft wilt u nooit meer anders!

0511 - 48 22 22 Prins Bernhardstraat 1a, 9251 GJ, Burgum info@bewegingscentrum-reset.nl
Volg ons via
Image Alt

Fitheidstesten

Voor het meten van ieder aspect van lichamelijke fitheid bestaan verschillende testen.

Bij Bewegingscentrum Reset in Burgum kunt u op afspraak verschillende fitheidstesten laten afnemen.

Lichamelijke fitheidstesten en sport/trainingsadvies

Aan lichamelijke fitheid zijn een vijftal verschillende aspecten te onderscheiden: spierkracht, snelheid, uithoudingsvermogen, coördinatie en lenigheid. Naarmate de fysieke fitheid groter is, zal iemand beter in staat zijn om fysieke (sport)prestaties te kunnen leveren.

Om in kaart te brengen hoe fit iemand is, maken wij gebruik maken van fitheidstesten. Dergelijke fitheidstesten kunnen inzicht geven in de mate van fitheid en veranderingen daarin. Aan de hand van deze verkregen inzichten kunnen wij u nog beter een advies geven op het gebied van voeding, training en leefgewoonten.

Voor het meten van ieder aspect van lichamelijke fitheid bestaan verschillende testen. Bij Reset kunt u verschillende fitheidstesten laten afnemen:

Basis- fitheidstest:

Hierbij kunt u denken aan testen van uw lichaamssamenstelling (lengte, gewicht, vetpercentage, spiermassa), bloeddruk, knijpkrachtmeting, longfuncties, lenigheid en een basis conditietest (fietstest sub-maximaal, Astrandtest genaamd).

Sportspecifieke fitheidstesten:

Afhankelijk van het niveau en soort sport kunnen een aantal testen gedaan worden om te kijken hoe fit iemand is voor zijn sport. Op basis van de aangetoonde zwakke schakels in het lichaam kan een gericht en individueel trainingsadvies worden gegeven.

 

Wil jij ook weten hoe fit je bent? Meld je dan nu aan via de button aan de rechterkant van deze pagina voor een fitheidstest! Wij nemen dan z.s.m. contact met je op voor het maken van een afspraak.

Investering in jezelf
  • 50,00
    eenmalig
  • Sportspecifieke fitheidstesten

Medewerkers voor de fitheidstesten

Dicky Veenstra
Dicky Veenstra
Wytze Veenstra
Wytze Veenstra