Bewegingscentrum Reset wil uw gezondheid een positieve impuls geven.
Door de juiste voorlichting en begeleiding, willen wij u laten ervaren wat gerichte training voor lichaam en geest kan doen.

Bewegen kan verslavend werken, wanneer u één keer een goede training ervaren heeft wilt u nooit meer anders!

0511 - 48 22 22 Prins Bernhardstraat 1a, 9251 GJ, Burgum info@bewegingscentrum-reset.nl
Volg ons via
Image Alt

Survivalrun

Survivalrun

Wat is survivalrun? 

Spelen in de buitenlucht. Apenkooi in combinatie met hardlopen. 

Je leert omgaan met allerlei obstakels binnen de beweegomgeving. We maken handig gebruik van alle mogelijkheden binnen Wetter en Willepark Burgum. Bruggen, sloten, hoogteverschillen, bankjes, de padenstructuur, het is een prachtig gebied om afwisselend te bewegen. 

Daarnaast hebben wij een enorm gevarieerd trainingsterrein met meer dan 60 verschillende obstakels, opgebouwd uit touwen, balken, pallets, netten en nog veel meer. 

Natuurlijke elementen zorgen voor de nodige variatie tijdens de trainingen. Elke keer is het weer anders en daarmee ook hoe jij de training beleeft. 

Je gebruikt je hele lichaam, waarbij de conditie, coördinatie, souplesse en kracht snel toeneemt of goed onderhouden kan worden.  

 

Voor wie? 

Survivalruntraining is voor iedereen die plezier beleeft aan buiten sporten en graag met het hele lijf actief is. De benen, buik- en rugspieren en de armen heb je nodig om de verschillende obstakels te volbrengen. 

Vind jij het leuk om nieuwe vaardigheden te leren? Dan is survivalrun echt iets voor jou. Verbaas jezelf en ervaar wat oefening teweeg kan brengen. 

Wij trainen in groepen van maximaal 25 personen, waarbij er aandacht is voor elkaar. Vanuit een ongedwongen sfeer kun je veel van elkaar leren. Het sportniveau doet er bij ons niet toe! 

Mag jij graag een blokje om te joggen, dan zul je merken dat dit helpt in je herstel na ieder obstakel. 

Jeugdleden kunnen een survivalrundiploma halen. Net als bij zwemmen wordt op basis van vaardigheid gekeken of jij brons, zilver of goud krijgt. 

Het hele jaar rond worden er door heel Nederland survivalruns georganiseerd, laat je adviseren door de trainers welke evenementen bij jou passen om middels de trainingen  jou hier goed op voor te bereiden.  

Ben jij gek op sporten in de buitenlucht waarbij je hardlopen combineert met het nemen van hindernissen?

 

Geef je dan nu op bij Reset Survivalrun voor een serie van 4 introductielessen!

 

Aanmelding Survivalrun training
Voordat je bij Reset Survivalrun gaat beginnen start je met het volgen van 4 introductielessen, ook al ben je bekend met Survivalrun. Deze introductielessen staan los van een abonnement bij Bewegingcentrum Reset. Wanneer je na deze introductielessen door wilt gaan bij Reset Survivalrun, dan kun jij je via de mail info@survivalrun-reset.nl aanmelden voor een Survivalrun lidmaatschap.


Introductielessen:

Via de mail info@survivalrun-reset.nl kun je je aanmelden voor deze introductielessen.


Kosten introductielessen (4 lessen) : € 37,50 p.p.

Sporten in de buitenlucht

Spelenderwijs trainen

Uitdaging

Kracht en uithoudingsvermogen trainen

Event Hours(6)

 • Dinsdag

  16.00 - 17.00

  8-12 jaar

 • Woensdag

  18.30 - 19.30

  Volwassenen

 • Woensdag

  19.45 - 20.45

  Volwassenen

 • Donderdag

  16.00 - 17.00

  8-12 jaar

 • Donderdag

  17.15 - 18.15

  12 - 16 jaar

 • Zondag

  09.30 - 10.30

  Volwassenen