Bewegingscentrum Reset wil uw gezondheid een positieve impuls geven.
Door de juiste voorlichting en begeleiding, willen wij u laten ervaren wat gerichte training voor lichaam en geest kan doen.

Bewegen kan verslavend werken, wanneer u één keer een goede training ervaren heeft wilt u nooit meer anders!

0511 - 48 22 22 Prins Bernhardstraat 1a, 9251 GJ, Burgum info@bewegingscentrum-reset.nl
Volg ons via
Image Alt

Klimmen en Klauteren (Survivalrun)

Klimmen en Klauteren (Survivalrun)

Wat is Klimmen  en Klauteren (survivalrun)? 

Spelen in de buitenlucht. Klimmen en Klauteren in combinatie met hardlopen. 

Je leert omgaan met allerlei obstakels binnen de beweegomgeving. We maken handig gebruik van alle mogelijkheden binnen Wetter en Willepark Burgum. Bruggen, sloten, hoogteverschillen, bankjes, de padenstructuur, het is een prachtig gebied om afwisselend te bewegen. 

Daarnaast hebben wij een enorm gevarieerd trainingsterrein met meer dan 60 verschillende obstakels, opgebouwd uit touwen, balken, pallets, netten en nog veel meer. 

Natuurlijke elementen zorgen voor de nodige variatie tijdens de trainingen. Elke keer is het weer anders en daarmee ook hoe jij de training beleeft. 

Je gebruikt je hele lichaam, waarbij de conditie, coördinatie, souplesse en kracht snel toeneemt of goed onderhouden kan worden.  

 

Voor wie? 

Klimmen en Klauteren (Survivalruntraining) is voor iedereen die plezier beleeft aan buiten sporten en graag met het hele lijf actief is. De benen, buik- en rugspieren en de armen heb je nodig om de verschillende obstakels te volbrengen. 

Vind jij het leuk om nieuwe vaardigheden te leren? Dan is Klimmen en Klauteren (survivalrun) echt iets voor jou. Verbaas jezelf en ervaar wat oefening teweeg kan brengen. 

Wij trainen in groepen van maximaal 25 personen, waarbij er aandacht is voor elkaar. Vanuit een ongedwongen sfeer kun je veel van elkaar leren. Het sportniveau doet er bij ons niet toe! 

Mag jij graag een blokje om te joggen, dan zul je merken dat dit helpt in je herstel na ieder obstakel. 

Jeugdleden kunnen een Klim en Klauter-diploma (survivalrundiploma) halen. Net als bij zwemmen wordt op basis van vaardigheid gekeken of jij brons, zilver of goud krijgt. 

Wij noemen onze trainingen “Klimmen en Klauteren” i.p.v. “Survivalrun”. Dit doen we met een reden. We willen het namelijk voor iedereen toegankelijk maken en het presteren eruit halen. Iedereen die plezier beleeft aan het “klimmen en klauteren in de buitenlucht in combinatie met hardlopen” kan bij ons terecht. Wil je echter wedstrijden doen die via de Survivalbond georganiseerd worden, dan zul je ook weer de naam “Survivalrun” tegenkomen. Het hele jaar rond worden er door heel Nederland survivalruns georganiseerd, laat je adviseren door de trainers welke evenementen bij jou passen om middels de trainingen¬†¬†jou hier goed op voor te bereiden. ¬†

Ben jij gek op sporten in de buitenlucht waarbij je hardlopen combineert met het nemen van hindernissen?

Aanmelding Klimmen en Klauteren (survivalrun) training

Wanneer je je op wilt geven voor Reset Klimmen en Klauteren (Survivalrun), dan kun jij je via de mail info@klimmenenklauteren-reset.nl aanmelden voor een Reset Beweegabonnement waardoor je mee kunt doen met de Klimmen en Klautertrainingen (Survivalrun). Je dient je op te geven via de Sportivity app en de toegang daartoe krijg je als je een abonnement hebt genomen. 

Sporten in de buitenlucht

Spelenderwijs trainen

Uitdaging

Kracht en uithoudingsvermogen trainen

Event Hours(6)

 • Dinsdag

  16.00 - 17.00

  8-12 jaar

 • Woensdag

  18.30 - 19.30

  Volwassenen

 • Woensdag

  19.45 - 20.45

  Volwassenen

 • Donderdag

  16.00 - 17.00

  8-12 jaar

 • Donderdag

  17.00 - 18.00

  12 - 16 jaar

 • Zondag

  09.30 - 10.30

  Volwassenen