Yang Yoga

Yang Yoga

Yang yoga is een actieve en dynamische vorm van Yoga. Yang Yoga geeft je meer energie,(fysieke) kracht en uithoudingsvermogen

Yang Yoga

Yang is een actieve en dynamische vorm van Yoga waarbij we alle houdingen op een vloeiende manier aan elkaar verbinden. We nemen hierbij onze aandacht en ademhaling mee in de bewegingen. De flow maakt het lichaam los, afvalstoffen worden uit het lichaam afgevoerd, je bouwt spierkracht op, je krijgt nieuwe energie en er ontstaat ontspanning en geestelijke rust.

De is een Yoga vorm die erg goed past bij mensen die van actieve en inspannende beweging houden. Tijdens de Yang lessen worden de spieren juist flink verlengd en er wordt meer ruimte gecreëerd. Hierdoor krijg je een mooie spieropbouw, waardoor het sporten beter en makkelijker gaat. Een perfecte combinatie voor het hele lichaam en geest.

Het lichaam wordt tijdens de les eerst goed opgewarmd, en ja er wordt gezweet. Tot slot wordt de intensiviteit van de asana's afgebouwd en komen lichaam en geest na een dynamische inspanning weer tot rust en ontspanning. Gedurende de les wordt er continue gewerkt aan de ademhaling. De ademhaling en de aandacht naar binnen brengen is de leidraad van de hele les.

Yang Yoga is geschikt voor beginners én gevorderden. Voor iedereen die van een actieve en pittge les houdt. Voor mensen die graag Yoga willen doen, maar ook willen voelen dat ze actief bezig zijn geweest.

Lesrooster
Donderdag
19:30 - 20:30 uur
Yang Yoga