Wandelreis 2018

Wandelreis 2018

Van 21 t/m 25 juni 2018 organiseert Bewegingscentrum Reset uit Burgum voor de eerste keer een wandelreis in de Italiaanse Alpen!

Wandelreis 2018

 

In 2018 organiseert Bewegingscentrum Reset voor de eerste keer een wandelreis in de Italiaanse Alpen. Tegelijkertijd met de fietsreis verblijven we van 21 t/m 25 juni in Vital Hotel Ortlerspitz, St. Valentin - San Valentino.

Wandelen in Zuid-Tirol

De mooiste wandelingen in het Zuid-Tiroolse wandelparadijs Vinschgau.

Dankzij het door zon, wind en milde temperaturen bepaalde droge klimaat is Zuid Tirol (Vinschgau) zomers en 's winters geschikt voor uitgebreide wandelingen. Terwijl de Nördersberg vooral is bedekt met een weelderige, groene vegetatie, tref je tijdens het wandelen op de schrale hellingen van de Sonnenberg een unieke dieren- en plantenwereld aan. Samen vormen deze twee landschappen een van de meest veelzijdige wandelgebieden van Zuid-Tirol.

Het Vinschgau biedt niet alleen tijdens elk seizoen, maar ook op elke hoogte, optimale condities om te wandelen in Zuid-Tirol: van ontspannende gezinswandelingen langs de waalwegen tot afwisselende meerdaagse wandelingen of pittige bergtochten.

Voorafgaande aan het programma in Italië wordt een informatiebijeenkomst georganiseerd. Er wordt tijdens deze bijeenkomst uitleg gegeven over de voorbereiding op de wandelreis (trainingen) en natuurlijk komt het dagprogramma aan de orde.

 

Inschrijven en informatie

Vanaf 10 november start de inschrijving. Voor meer informatie en de inschrijfformulieren kunt u terecht bij onze receptie.