TRX training

TRX training

De TRX is een mobiel trainingsmiddel wat gebruik maakt van de zwaartekracht en lichaamsgewicht van de gebruiker om de oefeningen uit te voeren.
Iedere maandag en woensdag van 19:00 -19:30 uur is er een TRX training bij Bewegingscentrum Reset in Burgum.

TRX training is ontstaan bij de Amerikaans Navy Seals en ontwikkeld kracht, balans, flexibiliteit en core stabiliteit tegelijkertijd. De TRX is een mobiel trainingsmiddel wat gebruik maakt van de zwaartekracht en lichaamsgewicht van de gebruiker om de oefeningen uit te voeren.Dit stimuleert de samenwerking van spieren in het hele lichaam.Met letterlijk honderden verschillende oefeningen, variaties en combinaties komt er geen einde aan de mogelijkheden waarop je TRX kunt inzetten om te trainen.Hoe zwaar de oefening wordt bepaal je zelf door simpelweg je lichaamspositie aan te passen.Hierdoor voeg je meer of minder weerstand toe en heb je zelf de controle over hoe hoog je de lat legt met elke oefening. De oefeningen komen overeen met het natuurlijk bewegingspartroon en stimuleren daardoor een verbetering van de houding en het bewegingspatroon in het dagelijks leven.

Aanmelden

De TRX training wordt gegeven in de fitnessruimte door de fitnessinstructeur. Deze les is vrij toegankelijk, aanmelden is niet nodig. VOL=VOL.

 

 

Lesrooster
Maandag
19:00 - 19:30 uur
TRX training
Woensdag
19:00 - 19:30 uur
TRX training