Reset sportkleding

Reset sportkleding

Nieuwe lijn wielertenue 2018!

Wil jij ook een mooi en professioneel wielertenue en/of sportshirt? Dat kan! In samenwerking met Bioracer heeft Bewegingscentrum Reset in Burgum professionele sportkleding ontwikkeld.

 

Reset wielertenue

Bewegingscentrum Reset is meer dan alleen een sportschool; passie hebben voor het vak. Niet alleen wanneer het gaat om sport en bewegen, maar zeker ook wat sportkleding betreft. Dit resulteerde in 2010 in een nauwe samenwerking met Bioracer. Het resultaat is van hoge kwaliteit, niet een standaard set wielrenkleding. Een intensief traject met Bioracer gingen wij aan, dit alles resulteerde in unieke stoffen, unieke pasvorm en ontwerp dat alleen bij Bewegingscentrum Reset verkrijgbaar is. Met de race proven lijn hebben wij wielerkleding dat met een speciaal uitgekiende snit een ideale combinatie biedt tussen aerodynamica en comfort. Bioracer geniet van het vertrouwen van verschillende grote kampioenen en zijn daarmee kledingleverancier van diverse atleten. Correcte maten leveren snellere pakken op door plattere naden, betere patronen en een juiste stoffenkeuze. Dankzij deze aanpak haalden zij diverse medailles tijdens de Olympische Spelen, EK's en WK's. Wij zijn dan ook trots u deze professionele kwaliteit en uitstraling te kunnen aanbieden.

Ons nieuw wielertenue wordt breed doorgevoerd en is leverbaar in:

  • Wielershirt korte mouw
  • Wielershirt lange mouw
  • Wielerbroek kort
  • Wielerbroek lang (zonder zeem)
  • Wielerbroek dames kort (zonder bretellen)
  • Windblock bodywarmer
  • Regenjack
  • Armstukken thermo
  • Beenstukken thermo

 

Reset sportshirt/sportsinglet

Naast het wielertenue heeft Bioracer voor Bewegingscentrum Reset ook een sportshirt voor dames en heren ontwikkeld. Dit sportshirt is geschikt voor diverse sporten: fitness, hardlopen, etc.Het herenshirt is met ronde hals en voor de dames met een kleine v-hals. De dameslijn is dit jaar uitgebreid met een singlet.

De sportshirts/singlets zijn verkrijgbaar in de kleurstelling zwart/lime

(voor foto's klik op de button "foto's Reset sportkleding")

Bestellen

Een aantal keren per jaar organiseren wij een passessie voor de sportkleding. De data voor de passessies worden gepubliceerd op onze website, Facebook pagina en Twitter.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met onze receptie via info@bewegingscentrum-reset.nl of bel 0511-48 22 22