Power

Power

Power is de originele barbell les die je hele lichaam versterkt. Deze groepsles daagt al je belangrijke spiergroepen uit met behulp van de beste kracht krachtoefeningen, zoals squats, presses, lifts en curls op fantastische muziek.

 

 

Wat is ClubJoy Power®?

ClubJoy Power® is een zeer effectieve groepstraining waarbij je gebruik maakt van een halter met gewichten. De zwaarte van de gewichten wordt aangepast aan jouw wensen. ClubJoy Power® is ideaal als je wilt werken aan je hele lichaam. Je voelt je fitter en krijgt meer energie &kracht.

Is ClubJoy Power® iets voor mij?

ClubJoy Power® is uitermate geschikt voor iedereen die doelgericht wil trainen. Effectief werken aan je conditie, je gezondheid en een goed gevoel is met ClubJoy Power® binnen handbereik. Geschikt voor iedereen: vrouwen en mannen, beginners en gevorderden, jong en oud.

Hoe ziet een ClubJoy Power® les eruit?

De coach, de muziek en de enorme afwisseling in het programma zorgen iedere week voor een optimale workout. Voor iedere spiergroep nemen we een apart muzieknummer en doe je verschillende fitnessoefeningen met een halter met gewichten. Op deze wijze ontstaat er een uitgebalanceerde training waarbij je hele lichaam aan bod komt: benen, billen, rug, borst, armen (biceps, triceps), schouders en buik.


 

 

 

Lesrooster
Maandag
19:00 - 20:00 uur
Power
Woensdag
09:00 - 10:00 uur
Power
Donderdag
19:00 - 20:00 uur
Power