Over Reset

Over Reset

Bewegingscentrum Reset wil uw gezondheid een positieve impuls geven.
Door de juiste voorlichting en begeleiding, willen wij u laten ervaren wat gerichte training voor lichaam en geest kan doen.

Bewegen kan verslavend werken, wanneer u één keer een goede training ervaren heeft wilt u nooit meer anders!

2005

In mei 2005 startten Sytse-Evert Adema en Dicky Veenstra met Bewegingscentrum Reset. Onder deze naam worden er fitness- groepslessen aangeboden en is er nauwe samenhang tussen fysiotherapie (Sytse-Evert) en bewegen (Dicky). Bewegen is de beste therapie! Alle activiteiten hebben vanaf dag één als doel mensen in beweging brengen of houden.

2007

Om door te groeien is een ruimer aanbod van beweegactiviteiten noodzakelijk. Het huidige pand kan dan niet meer voorzien in de gewenste ruimte en dus wordt een geschikte nieuwbouwlocatie gezocht.
Aan de rand van het nog te realiseren park, zodat in de toekomst ook activiteiten buiten de deur gemakkelijk gerealiseerd kunnen worden.

2013

Het duurt tot maart 2013 voordat de eerste schep in de grond is gezet. Het nieuwe gebouw voorziet in alle, van de op dat moment aanwezige wensen. Voor de fysiotherapie zijn er volop mogelijkheden.  Meer geschikte toestellen om te kunnen revalideren, een inspirerende omgeving en geluidsdichte behandelruimten.

Voor de sporter wordt het aanbod fors uitgebreid en het klimaat waarin getraind wordt, enorm verbeterd. Ruime sportzalen en kleedruimten, gezellig nazitten in de sportersbar.

Wij gaan graag de samenwerking met u aan! De nadruk ligt hierbij op het zelfredzaam maken van u als klant door middel van training, therapie, educatie en coaching  

Reset in het kort

1. Wij bieden een ruim en gevarieerd aanbod; zowel binnen de fysiotherapie als binnen ons trainingsaanbod;

2. Door een gerichte en persoonlijke begeleiding willen wij u blijven motiveren en plezier geven in bewegen en/of sporten. Kwaliteit voor kwantiteit!

3. Beweging voor kinderen en jeugd vinden wij erg belangrijk. Daarom voordelig sporten tot 24 jaar;

4. Onze flexibele sportabonnementen bieden uitkomst wanneer u niet in de gelegenheid bent om de sporten.U kunt zelf uw lessen plannen via onze online lessenplanner. De abonnementen zijn maandelijks opzegbaar;

5. Er heerst bij ons een goede sfeer. Toegankelijk en transparant, net als het gebouw;

6. Wij werken samen met partners binnen en buiten ons centrum op het gebied van sport en gezondheid.