Kickboksen

Kickboksen

Kickboksen als perfecte workout! Met kickboksen werk je niet alleen aan je postuur, maar ook je zelfvertrouwen krijgt een boost. Het verstevigt je lichaam, stimuleert de geest en helpt om een sterke en mentale houding te ontwikkelen.

 

Kom in vorm met kickboksen!
De gedachte dat kickboksen een agressieve sport is, en alleen bedoeld voor mannen, is allang verleden tijd. Wereldwijd wordt het kickboksen onder vrouwen ook steeds populairder en dat is ook niet zo gek, want je traint je hele lijf! Bovendien kiezen vrouwen tegenwoordig voor kickboksen ter zelfverdediging in geval van nood.

Wat is het?  

Kickboksen is een vechtsport waarbij zowel de handen als de benen mogen worden gebruikt. Tijdens de lessen wordt er gewerkt aan stoot- en traptechnieken. Door de combinatie van full contact gevechtsvormen en bokstechnieken, wordt tijdens een intensieve training veel vet verbrand. Van 475 tot wel 830 kcal per uur. Bovendien train je je hart- en bloedvaten. Daarnaast verstevigt kickboksen het lichaam van top tot teen, stimuleert het de geest en helpt het om een sterke en positieve, mentale houding te ontwikkelen. Een belangrijk aspect is het zelfvertrouwen wat je van kickboksen krijgt. Je werkt niet alleen aan je postuur, maar ook je zelfvertrouwen krijgt een boost!

Kickboksles

Dat klinkt best heftig. Is de sport niet gevaarlijk dan? In de sportschool zeker niet. Tijdens de lessen wordt voornamelijk gewerkt aan conditie en stoot- en traptechnieken. De training is een efficiënte en praktische manier om jezelf te leren verdedigen en tegelijkertijd fit en strak van geest te worden. Het is bovendien eens wat anders dan een standaard workout of het rondje cardio in de sportschool.

 

Lesrooster
Woensdag
19:00 - 20:00 uur
Kickboksen (12 -16 jr) van 23/7 tot 3/9 geen les ivm zomervakantie
20:00 - 21:00 uur
Kickboksen 16+