Fietsreis Italië 2017

Fietsreis Italië 2017

Ieder jaar organiseert Bewegingscentrum Reset een fietsreis. In 2011 heeft de 1e editie plaatsgevonden in de Franse Alpen en inmiddels is de fietsreis een blijvend evenement geworden. In 2017 zijn wij naar de Italiaanse Dolomieten geweest!

 

Fietsreis Italië 2017

Italië is een feit!

Sinds 6 jaar organiseren wij fietsreizen naar de Franse Alpen en in 2017 zijn we voor het eerst naar de Italiaanse Dolomieten geweest. Van 15 t/m 18 juni verbleven wij in het hart van Trentino en Zuid-Tirol en maken we fietstochten naar grote bergen uit de Giro d'Italia, als de Passo di Fuorn, Umbrail en Passo dello Stelvio. De verzorging was geheel compleet; ontbijt, pastabuffet en diner, zodat de fietser zich "alleen maar" bezig hoefde te houden met het fietsen.

Inschrijven

Inschrijven voor 2018? Houdt onze website en Facebook pagina in de gaten.

Informatiebijeenkomsten

Voorafgaand aan het programma  worden informatiebijeenkomsten georganiseerd. Tijdens de bijeenkomsten wordt de voorbereiding op de fietsreis besproken.

Video impressies

Hieronder zijn video's te bekijken van  de beklimmingen naar de Col du Galibier, de Alpe d'Huez (editie 2012) en Col de la Croix de Fer (editie 2013).