Fietsreis Italië 2018

Fietsreis Italië 2018

Ieder jaar organiseert Bewegingscentrum Reset uit Burgum een fietsreis. In 2011 heeft de 1e editie plaatsgevonden in de Franse Alpen en inmiddels is de fietsreis een blijvend evenement geworden. In 2018 gaan  wij voor de 2e keer naar de Italiaanse Dolomieten!

 

 

Fietsreis Italië 2018

 

Sinds 2011 organiseren wij ieder jaar een fietsreis. De eerste 6 jaar ging de reis naar de Franse Alpen, in 2018 gaan we voor de 2e keer naar de bergen van de Giro d'Italië en naar nieuwkomer de Kaunertaler Gletcher in Oostenrijk. Van 21 t/m 25 juni 2018 verblijven we in Vital Hotel Ortlerspitz, St. Valentin - San Valentino. Tegelijkertijd zal ook, voor de eerste keer, de groep van de wandelreis in het hotel verblijven.

Je wilt ooit een keer de legendarische Passo di Stelvio of de Gavia per fiets ervaren en overwinnen? Wij kunnen je hierbij het spreekwoordelijke "duwtje in de rug" geven. Naast de Stelvio biedt de wijde omgeving van Trentino en de Dolomieten nog vele en prachtige fietsmogelijkheden. De verzorging zal compleet zijn; ontbijt, pastabuffet en diner zodat u zich "alleen maar" hoeft bezig te houden met het fietsen.

 

Inschrijven en informatie

Vanaf 10 november start de inschrijving. Voor meer informatie en de inschrijfformulieren kunt u terecht bij onze receptie.

 

Video impressies

Hieronder zijn video's te bekijken van  de beklimmingen naar de Col du Galibier, de Alpe d'Huez (editie 2012) en Col de la Croix de Fer (editie 2013).